Skönt att pratats vid!

Nu har min kära syster varit här min lilla söta Mariette på en liten macka och kaffe. Det var väldigt skönt att få sitta ner i lugn och ro utan en massa stress och prata igenom allt som händer. Jag kommer ju alltid att finnas för henne och står ju vid henne i alla svåra beslut. Syskon kan och ska bråka men när det väl gäller så är blod tjockare än vatten.

Jag är stol över Mariette och jag tycker hon har vuxit mycket den sista tiden. Det finns ju alltid svårigheter i livet som man ska ta sig igenom och jag vet att hon har tagit sig fram förut och kommer även göra det den här gången. Även om det är långt kvar så har hon kommit en väldans bra bit på vägen. Nu kommer vi vandra tillsamman resan av resan och göra det bästa av situationen. Alla finns ju här för dig även om det är svårt att be om det.

Du har ju gjort fyra fantastiska under och det är inte illa. Har du lyckats göra de fyra så är den här resan ingenting att tala om. Som jag skrev i ett mess för några veckor sen, jag älskar ju dig vad som än sker. Du är och förbli min syster!

Mariette, ta väl hand om dig för det gör jag med dig och de mina. Love U!

Viss kärlek är som vinteräpplen, mognar sent och håller länge.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.