Skogsro Spa

 

Torsdagen är snart över för min del, det tär på både kropp och själ att vara hemma med sjuka barn. Tur är att i morgon kan jag gå till jobbet, man svärföräldrar kommer och tar över vaktandet av Liam och Noel. Så säger Liam och Noel om någon ska passa dem, de kallar det för vakta…
Japp, till jobbet i morgon och i morgon ser jag mer än någonsin fram mot att arbeta. Tänk om mitt arbete kunde vara som det kommer att vara i morgon. I morgon ska hela gruppen åka till ”Skogsro Spa” och ha lite personalvård, det kallar jag ett bra jobb.
Thomas, han ska till Växsjö och jobba i morgon. Säkert jätte givande, han ska ha budgetmöte, roligare kan man säkert ha det… Som att åka till Skogsro Spa!!!
I kväll när jag höll p att natta barnen, eller rättare sagt städa upp lite innan och stod vid fönstret i Liams rum kom det en gravid kvinna med ett barn runt 1 år på armen och hennes man förmodar jag. Rätt var det är så drämmer denna mannen till sin fru i ansiktet så hon flyger i backen, jävla turk rent ut sagt för det var just det han var.
Grannen under oss ryckte in och sa till killen som i sin tur tyckte att vi inte skulle lägga oss i hans grej. Sen gick han och frun och barnet blev sittande kvar på marken gråtande medans mannen ropade på svenska att hon minsann skulle sluta att prata på svenska för hon var turkisk… Märkligt värre! Det som jag undrar är hur denna kvinna kommer få det när hon väl kommer hem?!?! Inte kul, inte kul tror jag.
Men nu är dagen slut för min del och det är dags att ta adjö av dagen som varit! I morgon är en ny dag med nya utmaningar och framför allt lite spa till mammarika som varit hemma och vabbat allt för länge!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.