Skrapsår hör sommaren till…

 

Idag är bilen på service och det blev vi varse om när de ringde och talade om att oket var trasigt och behövde bytas förutom lite annat då, bara oket skulle kosta 5000 kronor. Hejdå, kära semesterpeng, hejdå vi ses aldrig mer…
Så nu vill jag glömma det och tänka på något kul, vad nu det kan vara… Jo, jag har ju semester och det är ju alltid kul och mer kul om det fanns klirr i kassan, japp då blev jag påmind ännu en gång… attans sketsprång!
Idag har vi i alla fall haft en lång, lång sovmorgon tillsammans. Thomas åkte ner med bilen igår så att vi kunde sova alla och det gjorde vi mer än väl. När Thomas började röra på sig och jag frågade var klockan var så hade den redan slagit 9.30 och det är inte ofta som man får sova så länge med barn och inte bara det nu har vi ju lille Knut men även han sov så gott så.
Så vi masade oss upp och tog en långsam frulle tillsammans innan vi begav oss ut. Liam och Noel skulle cykla och jag och Thomas skulle gå lite med Knut, men det blev inte så långvarigt då Noel som tog all fart han kunde ner för backan ut på grusfotbollsplanen och slog om kull. Nu såg vi ju inte detta då vi kom en bit efter men Liam go som han är cyklade allt han kunde för att hämta oss så vi kunde hjälpa Liams lillebror… Det är kärlek det!
Så Liam och Thomas cyklade ner till Eko för att köpa en liten krya på dig present till Sebastian som har brutit sitt lilla ben, aj och stackars Sebastian. Sen så passade de på att laga Liams cykel som hade en trasig vajer och en trampa, så nu är det full fräs igen…
Nu kanske det är dags för en sen lunch då frullen var nästan brunch…

 

Våren är en jungfru, sommaren en mor, hösten är en änka, vintern en styvmor.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.