Skratta lite!!

Nu har jag skrattat lite och skratta är jätte bra för hälsan. Den som gjorde så att jag fick skratta var Noel ”Him Self” i egen hög person.

Thomas kom hem här nyss och satte sig och tog sig lite mat och Noel har inte somnat än men Liam har gjort det. Så först gick Thomas in och sa gonatt till Noel och sen satte sig och åt. Vi andra hade redan ätit och nu satte jag mig här.
 
Hör hur Noel håller på och efter en stund så ropar Noel på pappa… Thomas svara att han kommer snart och fortsätter läsa tidningen i köket. Rätt vad det är kommer Noel ut i hallen och säger till Thomas… Kommer du för sjutton gubbar… Då började jag skratta, sen så ber Noel efter ett plåster men Thomas är lite innan i läsandet i tidningen så Thomas svarar inte. DÅ säger Noel högt, du vet väl för tusan vart plåstrarna är…
 
Då kunde jag inte hålla mig och var tvungen att gå ut och gosa och ge Noel en super kram. Blir ju helt rörd av dessa små liv som vi har skapat. De är verkligen undervärk dess två varelser som jag och Thomas har skapat, har aldrig gjort något bättre än det här.
 
Dagen har varit bra, första delen bestod av arbete och andra delen bestod av arbete hemma men ända har det varit bra. Så skönt att för en gång skull sluta lite tidigare så jag han träffa och umgås med mina små. Synd bara att Thomas behövde jobba över några timmar. Men så är det, det går inte alltid planera in livet i detalj och det kommer alltid bli någon ändring här och där. Och det må jag säga är tur för tänk vad tråkigt om livet skulle vara förutsägbart!!!
 
I morgon bär det av uppåt landet. Först en tur in till Skänningen och därefter till Linköping för att sova över. Sen bär det av till Stockholm, staden som det susar i. Inte en lugn stund men kul att besöka. Tittade lite på nyhetsmorgon och där var Rolf Lassgård på besök hos Malou och pratade just om rollen i Harispray, så jag försökte titta lite snabbt på intervjun under tiden jag arbetade idag.
 
Kitty kom upp på lite kvällsmat, hon och Knut. Jag tyckte det blev så ensamt nu när Thomas inte kunde komma hem. Kitty blev glad för då slapp hon stå och laga mat med och det är ju smidigt att sätta sig vid ett dukat bort som sagt var och ännu skönare sen att lämna det mätt och inte behöva tänka på någon disk..
hehe
 
Nu ska jag kolla mina mejl och sen ska jag ta mig en varm dusch så jag kan slappna av lite i nacken för idag är det inte en bra dag i nacken, så tur att jag är på ett strålande humör för då går det lättare att klarar ut värken!
 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.