Skratta

Att läsa tidningen på nätet gör en ju deprimerad… Aftonbladet, Expressen eller någon annan tidning som ska ge en samhällsinformation och om vad som händer runt omkring vårt vackra klot. Krig, går i och för sig reda ut om de är villiga att göra något som inte är egotrippat. Men det som är värre är ju detta med naturkatastrofer som dra med sig en så oändlig sorg, smärta och förfall.

Så om man vill bli på bättre humör bör man nog välja en annan tidning och ögna igenom. Finns massor av modetidningar att titta i men då kom jag på att även där blir man ju deprimerad av att läsa. Det står i och för sig inte om naturkatastrofer eller krig i den bemärkelse som kvällstidningarna skriver om. Nej, då åker man på att titta på anoreximodeller, låg ålder och perfekt hy har de med…

Finns det verkligen inte någon liten tidning som kan muntra upp en?!?!

Ja, vi har ju i och för sig Kalle Anka att läsa, eller Bamse men det är så att jag inte känner mig så hemma där längre.

Inte visste jag att Bamse hade skaffat fru och barn, visste Ni?! Nä fan nu fattar man ju nada när man tittar igenom Bamse och inser att han har små brunbjörna som är på upptäcktsfärd… undra om Farmor, Katten Jansson och husmusen lever fortfarande?!? Vem gör honungen? För inte kan väl Farmor leva hur länge som helst bara för att hon är en farmor till Bamse eller?!?

Tja, det blir väl att surfa fram till youtube och skriva fun för att få sig ett gott skratt antar jag… Skratta åt andras smärta, det är äkta glädje det!!!

Vart är vi på väg?!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.