Skrattar lite här…

Idag skulle vi ju åka hämta hem Thomas motorcykel som har varit på lagning hela hösten/vintern/våren. Japp, glada i hågen åker hela familjen Jonsson upp till Österängen till Nybergs motor för att köpa ny hjälm, handskar och hämta ut den gamla cykeln.

Men vad som händer på vägen vet jag inte riktigt, jag var inte med hela vägen ut. Eller rättare sagt jag var med hela vägen ut ur butiken för att sätta barnen och mig i bilen och invänta Thomas som skulle komma utrullandes från verkstaden. Där satt vi tysta och väntade med spänning…

Men det kom aldrig någon Thomas utrullande på sin Africa Twin, det kom aldrig någon glad Thomas med ny hjälm på huvudet. Utan det kom ut en glad Thomas utan hjälm och sa lite så där fnittrigt så som tjejer brukar göra. Jag har köpt en ny motorcykel, det blev en Yamaha XT600…

Japp, nu har jag en glad gubbe och en glad gubbe brukar göra så det blir en glad fru… Eller är det tvärt om?!?!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.