Skrattar med, inte åt!

Nu kom min lille gubbe hem från sin innebandy. I vanliga fall brukar han vara halv död och klaga rätt gott över lite smärtor från finska vinterkriget, men icke idag inte!!!

Igår för första gången tog Thomas fram sin nya step maskin som han fick av Jonny, Gösta och Cicci i födelsedags present. Först så stod den länge i kartongen sen packade han upp den och nu igår började han. Det jag skulle komma fram till nu var att Thomas som sagt var brukar lida rejält efter torsdags aktiviteterna men inte idag. han springer in lätt som en fjäder (eller om han släppte en fis och flög in) det förtäljer inte historien. In som en glad lite prick och säger, du frugan nu ska jag steppa i 10 minuter!!!

Vad har hänt med min annars så glada men dock lite små lata man?! Är han bortrövad av Alien eller har han fått en riktig 40- års kris några veckor senare?!?! Jag vet inte, men det är rätt så kul att se han i action.

alt

Ja, Ni ser ju själva hur han kämpar på som en disktrasa… Fast jag är rätt så stolt över Thomas, han har bestämt sig att han ska cykla hela vätternrundan och det är inte dåligt det om han lyckas! Så jag stöttar min annars så halvskadade, trötta, ojjande men glada man för det behöver han!"!!

En revolution är som en cykel: går den inte framåt så faller den.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.