Skridskor, Avatar & sol!

 

Två stora händelser har skett i dag och det är två stora händelser som jag gillar…
… Nummer ett, Noel har åkt skridskor för första gången idag nere på isen vid skolan. Det gick kanoners och jag ska nu köpa skor även till Liam.
Katta messade sent igår kväll och kom med det roliga förslaget att vi skulle ses nere på isen hela familjen så barnen fick åka lite skridskor och så skedde. När vi hade varit där en stund messade Outi och var kaffe sugen så Outi och Felix köpte fika till oss allihop. Det vart långbord och där serverade jag och Thomas glögg och kaffe, fikabrödet stod Outi för. Det smakade smasken efter att varit ute i den bitande kylan som faktiskt rådde idag.
Efter detta och massor av lek för Liam, Noel, Pascal, Teo och Felix var det dags för familjen Silvert att gå hem. Outi och Felix stannade på en liten lunch som Thomas fixade till på fem röda. En god korvgryta och lite andra rester mixtrade Thomas ihop så alla blev mätta. Ja, det räckte till en liten matlåda till hungriga Tommy som slutade jobba och messet var positivt… Det stod något i stil med ”nästa gång gubben lagar mat så ring”.
Sen kom Kitty med en säck med kläder och tog över hemma hos oss för nu var det dags att bege sig neråt staden och inta biosalongen. Det är den andra stora händelsen, en bio med kärleken samt en hel bunt med vänner för att se ”Avatar”. En bra film och en sevärd film måste jag säga… Lång var den med så mitt i filmen var jag tvungen att ge mig ut till toan för att lätta lite på blåsan.
Kan varmt rekommendera filmen till Er som inte sett den.
alt
Kom på en tredje bra sak som nästan hände men som förmodligen kommer ske i morgon för min del. En liten solsemester ska bokas och jag tror det blir Turkiet för att få en veckas vila och ro åter igen med väninnorna. Det var Thomas som kom på iden idag när han hittade en annons i JP med en resa till Turkiet. Förmodar att min kära make anser att jag är behov av lite vila efter all skit och värk som jag haft den sista tiden och det tackar jag han mycket för.
Så vem vet, i maj kanske jag åter igen sitter på ett plan ner till något varmt land för att få lite sol och när det är sol och värme så mildras min värk i nacken. Det är då som jag känner mig som en människa och en toppen glad sådan… mmm
Nej, nu är det sängen för att orka med en ny dag och en bra sådan!!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.