Skruvat klart…

 

Nere på torpet och solen skiner, säkert 33 grader när det var som varmast idag. Tog ju lite längre tid än vi hade tänkt åka hit idag då vi fick vända och åka hämta lite saker vi glömt hemma på gräddhyllan. Sen gör ju inte vägverket det bättre för oss när de bygger om i hela staden så man får åka tjottahejtilångt bort för att komma ut på den rätta vägen.
Så när vi väl var nere fick vi slänga ut packningen och jag åkta tillbaks direkt till Norra Unnaryd där bussen skulle komma som Alice och Jennie var med i. Nu ville tonåringarna komma hit några dagar och ha sommarlov här med oss, märkligt eller?!?!
Men Noel har ju fått två som han ser upp till nu så jag får ju liten fristad att inte ha han klängandes och tjötandes hela tiden. På gott och ont, skönt men ovanligt och lite konstigt tyst för min del. Vad som var bra var att även Thomas fick lite lugn och ro så nu har han skruvat upp hela taket på altanen och nu är det bara att måla vitt, så kul. Ja, den som väntar på att något ska bli klart väntar oftast några år men sen så brukar det hända saker…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.