Skruvdragare!

 

Idag har jag en lycklig man, en väldigt lycklig man… Ja, jag kanske är lite glad för jag fick ju en liten bit av kakan jag med, momsen snor jag allt.
Thomas har ju tjatat om att köpa en skruvdragare i flera år, inte för att jag är snål men Thomas kan inte köpa en skruvdragare för 200 kronor inte utan en för 2500 kronor och det är då mammarika reagerar en aningens aning.
Varför är jag då lite glad, ja mammarika kan ju lägga kvittot till företaget och dra av momsen då så en liten bit fick ju jag av kakan om man nu kan kalla moms vinst?!?!
Ja, annars så har det varit en dag i gruvan och Thomas har varit hemma och börjat på vårt badrumsprojekt och där av att han var tvungen att ha den gigantiskt dyra skruvdragaren när han arbetade.
När jag kom hem hjälpte jag till att lägga skivan på plats och städa undan lite, sånt som mammarika är bra på att göra. Har även packat ryggsäcken till Liam då det blir första dagen på fritids för han i morgon. Och om det blir ett sådant här skitväder som det är idag behövs verkligen ombyte till Liam då har en tendens att bli blöt när är ute och leker.
Nu blir jag förvisad till att sitta här för jag har verkligen ingen lust att tittade på de där förbenat tråkiga kriskfilmsserien han har satt igång nu igen. Så vad ska jag göra resten av min vakna tid i kväll? Blir i och för sig inte så länge till då jag ska upp skit tidigt i morgon och behöver min skönhetssömn.
Kanske spela lite IQ-befriade spel på nätet?!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.