Slänga en massa skrutt!

 

Jaha, vad ska man säga?!?!
Dagen innan sista dagen i gruvan, eller som de tär nu… Kväll! Helt underbart, precis som en bal på ett slott, eller än värre jackport på lottot känns det som nu. I morgon gör jag mitt sista pass och sen kan jag gå hem och känn av att jag är ledig hela fem veckor.
I dag har det ju inte bara varit dagen innan utan en strålande dag med sol och värme. Jag och barnen har varit mer ute än inne idag och jag har njutit av att bara sitta där på gården. Har ju träffat lite granna och så jag har inte varit helt allena heller.
Det som var lite roligt var väl att jag undrade ett tag vart Liam försvann så jag och Noel gick och letade men utan resultat. Jag blev lite törstig så då gick jag upp för att hämta en flaska med vatten. När jag kom in hörde jag att tvn var på och där satt Liam i soffan med en kompis och tittade på tv.
Hmm, frågade varför de satt där och då fick jag till svar att de blev så trötta och gick in för att vila… Blev ju som sagt lite full i skratt för Liam har aldrig gjort så förr och de är kanske enligt mig lite, lite för tidigt att ta med kompisar hem helt själv utan mig hehe…
Thomas kom hem från sin konferens som har varit i dagarna två på Hooks Herrgård, trött men glad. Då byttes vi av och jag åkte till Ikea som jag inte har besökt på månader, det var ju lite kul Fast jag gick inte och njöt där inte utan tog det som skulle inhandlas för miljön då vi snart flyttar ner till torpet. Sen efter den lilla turen mötte jag upp Eva och Catharina för att ta en liten mini fika på Ikea, för inte kan man åka hem utan att ha tatt en fika inte…
Ja det var väl dagen i korthet, en skön dag med sol. Solen är det bästa så är det bara. Så nu ska jag in på smhi för att kolla av helgen då jag tänkt att vi ska åka ner till torpet för att göra värsta röjen. Nu ska det åkas till sortergården och bli av med en massa skrutt…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.