Sliver!!!

bb

Oj, vilken fredag…

Började ju som sagt tidigt och så trött som jag var när jag vakande av att bli väckt av larmet kändes näst in till olagligt tidigt.

Nåväl, kallt vatten i ansiktet och lite smink gjorde susen och jag kom iväg till mitt fina arbete. Dagen rullade på och när klockan slog 16:30 var det dags att ta adjö av arbetet och åka hem med Thomas som också slutade för att plocka upp våra fisar på vägen hem.

Tog inte många minuter från dess vi kom hem som det var dags att ge sig iväg igen. Thomas skulle ju köra mig ner till Huskvarna fitnes för syrran och jag skulle töja våra krumma kroppar i de mest märkliga ställningar man kan tänka sig. Jag har nu gjort både, krigaren, solen och gud vet vad.

body-balance

Thomas har också kommit till insikten att det är dags att göra något, inte för att han gjorde några ansträngningar i går då han inte hade planerat att röra på sig. Men ett år framöver kommer det bli ändringar för min kära make. Han har nu fixat ett årskort och har då ingen återvändo utan får allt åka dit och svettas precis som jag, Kitty och Arne får göra.

Så kort och gott vart det en helt fantastiskt härlig fredag… Det gav ju även resultat för i dag känner jag av att mina magrutor har fått anstränga sig!

fredag

bollIdag är det en annan dag och den har nu innehållit två timmar på Racketcenter på Rosenlund med barnen. Först tränade Noel 1 timma och sen var det dags för Liam. Liam har nu fått gå över på lite mer avancerad träning och det innebär även hårda bollar. När han var klar så sa han att det var jätte roligt att fått börja med den nya träningen, vilket var kul att höra då han inte vart 100 peppad till det när vi pratade om det innan att han nu skulle få börja med hårda bollar. Kul att det vände i alla fall.

wilsonDessvärre får Noel ju gå en till termin på minitennis då han har haft sin operation. Men han har inte deppat för det och då ska definitivt inte jag göra det heller. Huvudsaken är att Noel tycker det är roligt och gör det i sin takt och har kul. Så nu väntar lunch för oss, en sen sådan. Efter det är det rajtantajtanförberedelser för mig och Thomas.

Annette kommer snart hit med för att sova över och se till att Liam och Noel sköter sig ikväll när jag och Thomas rajtantantar. I det är det stor fest på G nere på Sliver. Jag kan tänka mig att det även blir en blöt sådan, nu har jag inga barn eller bil med mig ju som jag kan skylla på.

sliver litenFinfina Patrik Snygg firar ju sin 50-års dag i kväll med pompa och ståt. Kvällen kommer tillbringas nere på Sliver och säkert inne på Harrys med. Men det bästa av allt är ju att få träffa alla våra fina vänner och vänners vänner!!

Så i morgon kommer jag och förmodligen maken vara som två levande lik, tur att det inte är en massa måsten i morgon så huvudet får läka ut och bli normalt till måndag då det är ny vecka igen!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.