Slumdog millionair

Japp en tur ut och titta på teknik slutade i att vi är ägare till ett PS3 nu. Så går det när jag släpper lös Thomas för att ”titta”. den där mattan som jag så gärna vill att vi ska köpa, den verkar vara långt borta. Ja hur långt borta vet jag inte men troligen långt, längre och längst bort. Frågade lite försiktigt om mattan och fick svaret.. Mm vadå? Ja, hur blir det med mattan?? Mmm vi får se längre farm… sen blev det tyst och då tittade jag till… Thomas sitter djupt i instruktionsboken till PS3 som han så glatt har köpt in.

Men jag gråter inte för det, var det ett sådan vi behöver så är det säkert så att det var så. Ja, den har säkert in inbyggd funktion som sätter i gång dammsugaren eller kanske starta kaffebryggaren på kommando. För så mycket den kostade så är det nog en rad av olika funktioner som är bra att ha tror jag…

Inte bara det köpte Thomas, en film var ju tvunget att köpas med ”Slumdog millionair” för vi var ju tvungna att testa den redan i kväll. Så det blir väl soffläge en stund nu för att se hur den funkar och om den är så bra som Thomas sa att den skulle vara, ja inte filmen utan PS3 spelaren.

I love my man!!!

alt

Kolla det nya inköpet, säkert skönt att gå på när det är kallat på golvet?? Ja just det, mattan kommer SENARE alt

 

Många ting, som inte kan övervinnas när de står tillsammans, ger efter, när vi tar itu med dem ett och ett.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.