Slurka i mig!

 

Hur länge ska det bränna i halsen?! Ja, det är den stora frångan mammarika har just nu. Jag har inte en tanke på något annat som jag vill ha svar på utan helt enkelt en liten fråga om min hals. Som det verkar idag kommer jag få leva med något hes röst och en bränna som om första majbrasa har tänts i mig.
Men nog om mig och mina sjuka funderingar om sjukdomar…
Vad händer idag och vad har hänt?! Inte möe som hänt här, inte mer än att jag sovit som en kratta och dt har även maken min. Jag tror jag har smittat mannen som sover bredvid mig för han klara på halsont och låter lite som om målbrottet skulle komma tillbaks på han.
Inte bara det jag har fört över den där löjligt tråkiga torrhostan på han så det har jag legat och hört på i natt. Men efter någon timme fick jag nog och tvingade i han hostmedicin och kan Ni tänka , det hjälpte en aningens aning.
Nu inväntar jag på att klockan ska bli 11 spå jag kan gå och hämta Noel som har tillbringart någon timme på förskolan. Liam ska vara kvar längre då de skulle på utflykt och kommer inte tillbaks förens efter 15 tiden. Så jag och Noel får väl ha lite mys tillsammans i eftermiddag.
Tur var att jag städade av lite bland papprena och insåg att Liam skulle vara kvar längre för annars hade jag stått där vid 13 och inte hittat min stora lilla son. Men jag behöver inte oror mig allt för mycket för min ”light demens” för det var inte bara jag som hade glömt märkte jag idag när jag lämnade av Liam… Skönt!
Nepp, nu ska jag slurka i mig det sista kaffet och återgå till vardagen och vad den har att ge mig!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.