Slurpa lite kaffe…

 

Rajtan tajtan, här går det undan idag!
Redan två koppar kaffe men det behövs i den farten jag har haft idag. Jo, upp med tuppen, sen rullade på i blixtfart fram till lämningen av Liam i skolan. Noel och jag åkte hem och jag satte fart med att börja städa Liams rum. Det han jag göra och jag började sen med att dammsuga köket och när jag gjorde det så tyckte jag att det lär lite från ett hörn i vårt palats.
Jag hade hört rätt det var min mobil som ringt och det var från Noels förskola så jag tog och ringde upp. Det var tur det för de skulle ut på utflykt och ville att Noel skulle komma in tidigare. Så vid kvart över nio på morgon gick jag med Noel.
Nu sitter jag här och har slurpat i mig två koppar kaffe och ska ta tag i tvätten så att den blir klar innan jag ska åka ner till gruvan och göra några timmar.
Härligt när man vaknar med energi, kan beror på att jag var som en dö sill igår och somnade på stött. Hörde inte ens när Thomas kom in och la sig, så gott har jag nog sovit för ovanlighetens skull!!!
Härligt värre!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.