Slut på biljetter & en tidig kväll!!!

Tidiga kvällen är här men det känns som sena kvällen för mammarika är trött i dag. Mammarika är jätte trött idag…

Blir förvånad över att Thomas inte är så trött för han vart lika störd som jag i natt, men det kanske kommer i morgon eller en annan dag på han. Tur för Thomas att han fick jobba dag i stället för kväll idag för jag tror att det hade varit jobbigare för Thomas att komma hem vid 22 snåret och sen upp tidigt i morgon.

Dagen har bestått av barn i massor som har lekt för fullt. Men jag är nöjd för även jag har fått ut massor av att det varit barn här och lekt. Mammorna har varit med och då kan man nästan säga att mammarika också fått leka lite.

Efter förskolan så följde ju Teo, Pascal och mamma Katta med hem på lunch och tiden går fort när man har kul och klockan vart nog slagen 14 innan det var dags att ta adjö och Teo skulle hem och sova lite.

Sen vid 16 tiden kom Ida med Siri och Basse, ja sen vart ju hunden Pelle med och fick lite varmkorv i magen. Även pappa Thomas dök upp vid 16 tiden och hade då köpt med sig varmkorv och bröd till ett helt kompani. Det räckte och blev över så nu har även vi lunch låda tills i morgon, kan ju inte bli bättre.

Funderar på om jag ska slänga mig i soffan den sista stunden innan möte med John Blund eller om jag ska sitta här och fördriva tiden med datorn och Thomas. Thomas sitter och lyssnar igenom en utbildning som han ska ha för sin personal, det är jätte kul att lyssna på… NOT!!!

Hade lite badkalas här innan, ja bad kalas… Först hoppade Noel och Basse i sen efter en lite lek stund hoppade Liam och Siri i. Siri vart kvar längs, hon bara älskade att ligga där och plaska. Sen kom Stefan och hämtade upp de nybadade blötdjuren men innan det så fick även Stefan massor av korv i magen så han blev mätt och go. Kaffet tyckte väl han så där om, tyckte att han mumlade något om att det smakade räv gift. Undra om det berodde på att jag satte på det vid fyra när Ida kom… hehe

Mm skrattar åter igen här när jag lyssnar på Thomas lilla utbildnings film på nätet. Kan man vispa matlagningsgrädde? Hmm jag ska fråga den som har hand om mejeri produkterna… Nej det gick inte men du kan vispa visp grädde eller mellan grädde… haha

Ja just det, jag är ju lite ledsen med. Tittade ut ett datum för att åka se Buddy Holly och kan allt gå fel eller? Ja det kan det, så läng planering och biljetterna är slut.. det är ju skit och pest med! Få se om vi kan ta en annan musikal men först måste vi prata med Anna och Stefan. Så surt, så ledsen jag blir!!

Du föds ensam och dör ensam. Vad som händer där emellan bestämmer du. Vi föds som original men dom flesta dör som kopior. Våga vara den du vill vara!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.