Slut på dagen…

Söndag den 31 januari 2010 är snart över och det är dags för att erövra andra månaden på det nya decenniet. Jag vet inte riktigt vart tiden gick iväg för jag har knappt sett den och inte blir det väl bättre av att min glömska har försvunnit. Vem vet jag kanske till och med har glömt tiden?!

Dagen i gruvan var lika trevlig som igår och jag tycker nog att dagen pinnade på i slutet av dagen. Tog bussen hem och bara satt där i bussen och tittade ut medans vi susade upp mot gräddhyllans topp. Fick ihop en lunch med Malin och Lotta för de kom in på kontoret precis i samma veva som jag kom och kort därefter kom Lisa från mitt team. Alltid lika kul att ha någon att prata med på helgerna när man är där och inte har allt för mycket att göra.
Men på tal om att göra så har jag gjort en god gärning idag. Jag har ringt polisen om ett släp med en scooter på och mycket riktigt vart det anmält som stulet. Så polisen tackade så mycket för tipset och kort därefter så kom de och tog hand om det.
Det var när jag skulle åka till jobbet då Kitty skulle köra mig ner som vi såg släpvagnen vid Ekhagens IF parkering och Kitty kom på att hon läst på Hundkubbens hemsida att en släpvagn var stulen samt en scooter. Då kollade vi upp reg. numret på kärran och sen stod anmäld som försvunnen och det var då jag ringde. Känns bra med att ha gjort en insats, en stolt mammarika är jag idag.
Liam och Noel har varit på simskolan och det verkade ha gått bra. Thomas satte sig utanför idag och läste en bok så jag hoppas att mina små liv har skött sig och lyssnat på Läraren Kajsa. De hade i alla fall börjat med bentags övningar så nu sätter de igång ordentligt känns det som. Blir spännande att se resultatet när 15 gånger har gått.
När jag kom hem från jobbet och Thomas och barnen då var iväg passade jag på att städa hallen och gå ut med soporna för det luktade ju inte hallonbåtar precis från soporna. Efter det tände jag upp en himla massa ljus här hemma så jag fick lite mysfaktor, nästan mysfaktor 100 men det fattas några tal upp till det för jag fick ju inte följa med Åkarfrun och fylla på mitt ljuslager sist… Hmm, men det får duga med näst bäst!!!
I morgon är det ju då åter jobb och sen tisdag innan jag blir lite mini ledig igen. Thomas åker bort på onsdag och återkommer på torsdag så jag blir lite gräsänka här över en natt men det ska jag nog överleva det med. Ska ju då passa på att fira Sarah som fyller 1 år på onsdag och även där fattar jag inte vart tiden tog vägen. Ett år sedan lilla Sarah kom till världen och förgyllde våra liv med både kärlek, bajs och någon liten spya då och då… Precis så som det ska vara på små, små barn!
Men nu ska jag slappa lite i soffan tror jag allt för den har jag knappt sett i helgen…

 

  I går kväll smidde jag tusen planer – i morse gjorde jag som vanligt.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.