Slut på denna dag…

Hmm funderar på vart alla timmarna tog vägen denna dag för det känns lite som om jag nyss åkte till arbete och nu är jag hemma igen. Ja, då ska Ni veta att jag har varit på arbete i många timmar. Jag började redan 8.30 ända till 21 så det är inte något glidare pass direkt.

Men jag undrar då vart tog dessa timmar vägen? Har suttit med sommar schemat i många timmar och det är nog där som de flesta blev slukade. Men oftast blir det rätt så långtråkigt att sitta vid datan och titta på en massa tider men sista gången jag tittade upp vart klockan nästan 18.00. Det som retade mig mest i det hela att nästan 2 timmar gick till spillo när jag upptäckte att jag planerat en vecka fel då gick det lite fula ord genom mitt huvud…

Kom hem nu i kväll i alla fall och hittade min kära man sittande med min bokföring, det tackar jag mycket för. Måste ju snart lämna in min deklaration och jag hoppas på ett positivt resultat så jag kan köpa mig lite nya skor eller något annat mindre behövande.

Träffade Annette en sväng på kontoret, inte för att hon arbetade idag utan för att hon tog sin cykel dit för att lämna av en telefon. Nu är det ju så att hon bor ju inte precis granne med kontoret utan en si så där 3 mil mellan jobbet och bostaden. Inte illa pinkat som man säger ibland för en dam i sina bästa år. Håller tummarna för att hon hinner få upp flåset till det stora loppet som snart bär av stapeln.

Snart är det dags att krypa till kojs för i morgon ska jag upp innan tuppen gal och göra ett nytt försök med sommar schemat. Efter det ska jag sitta på APT/APK i tre timmar innan jag får lämna stället för att åka hem. Men innan jag kommer hem ska jag stanna till vid förskolan och hämta upp mina små guld klimpar som jag knappt har sett idag. Sen sitter vi i soffan och myser tills pappa Thomas kommer hem från Willy Wonka’s salt gruva…

Har börjar funderar på om jag ska titta igenom vad jag ska ha med mig på min resa för snart bär det av. Tänk om jag måste inhandla lite kläder eller annat viktigt då har jag inte mycket tid på mig. Att växla pengar har jag lämnat över till maken min, så slipper jag tänka på det. Ja, det enda jag behöver tänka på är att påminna Thomas om att åka och växla och det är lättare. För jag tjatar förmodligen om så mycket annat så det åker med på köpet.

 

Jag föredrar alltid att tro det bästa om alla – det sparar så mycket obehag…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.