slut…

Ja, om jag var trött igår var trött igår är jag minst lika trött idag. Min arm gör ont och jag har vaknat varje gång jag har stött emot den mot något mjukt i sängen. Men jag har inte feber utan ont och så fruktansvärt trött. Är kul att höra de andra på kontoret för det verkar som om de flesta har samma symtom eller liknande. Fick bekräftat att det inte bara var jag som vart lite yr i bollen heller så det är ju skönt att veta att jag inte håller på att bli helt tokig.

Nu är jag hemma och jag är lite rösen men jag tror fortfarande att även det beror på gris sprutan. Hämtade hem barnen lite tidigare för jag fick åka med Malin hem, det var skönt.

Idag har Noel varit på 4-års besiktning och det var mycket positivt därifrån. Noel är väldigt duktig viss och väldigt tidig med vissa saker redan, saker som inte ens 5-åringar alltid kan. Det är ju otroligt skönt att höra att han blev godkänd och inte behöver ombesiktigas.

I morgon ska hela familjen Jonsson vara ledig tillsammans det tycker jag ska bli så underbart skönt. Sen på kvällen ska jag gå på föräldramöte men vi har en hel dag att utnyttja. Har jag itne för ont i armen och Liam är lite bättre från sin förkylning funderade vi på att åka till badhuset med Liam och Noel. Men jag har inta talat om det än får åker vi inte blir de jätte ledsna och kommer tjöta hål i mitt redan fullpackade huvud.

Idag fick jag min lilla bok jag beställt om valberedningen så den tänkte jag skulle bli min kvälls lektyr idag om jag inte somnar ifrån allt. Thomas kommer inte förens senare, ja väldigt senare för han jobbar kväll idag. Så det blir lite soffläge efter att barnen lagt sig.

Nu sitter de och tittar på Pettson och Findus, en klar favorit och jag tycker att den är väldigt rolig jag med. Mucklorna är allt enna roliga figurer de med, de tar det de vill har och stackars Findus får skulden för att de färsvinner saker…

Nej, nu så ska jag se om inte filmen snart är slut… lika slut som jag!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.