Små grytor har också öron…

I onsdags så hade jag en liten mysig fikastund med finfina tjejerna. En del behövde komma från verkligheten då det är för jävliga sjukdomar som finns här i världen. Så då behövde vi muntras upp allihop och såklart är ju gräddhyllan en bra plats att muntras upp på…

grytorGjorde storartade bakverk för kvällens fina gäster, två helt perfekta (enligt mig då, kan ju inte bli fel… mohahahah) kladdkakor. Vet att de gillade det, för två kladdkakor på några få personen och inget kvar när gästerna gått kan bara betyda att de var himmelskt gott!!!

Hur som helst, när flickor (kvinnor) som vi träffas blir det ju en himla massa tjöt, skratt och minnen som kommer upp. Det är ju liksom si så där en 20 års vänskap som ligger bakom. Så när vi sitter där och pratar och vi kom in på hur Thomas och jag började dejta och hur det var på krogen. Att vi alla hade ju haft andra pojkvänner/flickvänner i ungdomens dagar . Tänker ju inte att jag har en Noel med massor av undringar och funderingar och nyfiken som han är så stänger han ju inte ner öronen heller.

Inget vi tänkte på, inget som Thomas tänkte på heller som vart inne i datarummet som är vägg i vägg med storarummet som vi att i. Så när vi hade suttit där och tjattrat i mun på varandra så kom Thomas ut och berättade att Noel hade gått in och velat prata med han, då han var djupt bekymrad över vad han hört.

pubFör den stora frågan bland annat var ju vad våra pojkvänner/flickvänner hade hetat innan vi träffades och den absolut viktigaste frågan från Noel var ju om Thomas verkligen var hans ”riktiga” pappa?!?!

Stackars lilla Noel, han har sådan funderingar att jag tycker synd om han ibland när han ska bära dessa tunga frågor på sina små axlar…

slåssFör ett tag sedan var det ju funderingen kring puben. Thomas och Stefan (bröderna) skulle ju ut till puben och ta en öl efter julen, vilket fick Noel att inte kunna sova. Så tills sist fick han komma in till mig och ligga, då kom det fram varför han inte kunde sova.

För Noel var rädd att när man är på puben dricker man sprit och slåss… Och nu var ju den stora frågan om Thomas och Stefan skulle göra samma sak då de var ute. Övertygade Noel att så icke var fallet. Noel undrade hur man fick sin sprit och  om det var gratis. Jag sa att det kostade pengar och man fick gå fram till baren och köpa, vilket släppte lite på oron över Noel då det var bra att det kostade pengar för då hade de inte råd att köpa så mycket sprit. För värre hade det varit om det var gratis, då hade de kunnat hämta hur mycket som helst.

sleepInte nog med det, det var ju det här med att slåss… Fick berätta att det fanns vakter på en pub och att man inte fick slåss. Berättade ju även att man gick till puben för att ta en eller två öl, sitta ned och prata och verkligen inte slåss… Något lättad somnade Noel vid min sida en natt i Gistad!!!

Fantasi är viktigare än kunskap. Kunskapen är begränsad. Fantasin omgärda världen.

”Albert Einstein”

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.