Små jädra blodtörstande as…

 

Ett tips till de som inte gillar knott är att inte gå ut om det finns knott. Jag hatar dessa jädra knott och idag har jag bjudit mer än mer på mitt negativa blod till dessa knottjävlar.
Det blev ju lite tomt efter att Thomas åkt och barnen somnat så jag fick ett ryck då solen faktiskt fortfarande lös i kväll att gå ut för att putsa alla fönster på nerevåningen och då på utsidan. När jag tänkt färdigt och gjort i ordning min utrustning så begav jag mig på fönster jakt.
Kände väl inte av knott fan de två eller tre första fönstren men därefter så var det som om huvudet skulle gå upp i atomer av allt kli, ansiktet brände men har jag bestämt mig så har jag och jag vägrade att ge upp när jag väl hade gått ut och startat.
Kom in och fick rusa till badrummet och skölja ansiktet i kallt vatten då även det brann av allt kli och den lilla snabba titt i spegeln gjorde mig vettskrämd av alla röda svullna blemmor som de små asen gett mig.
Nu är det ju inte så att bara för att man går in så slutar det att klia och svida som dessa små 382729393837 bett jag fått utan det fortsätter och fortsätter. Men när jag då tittar ut genom de halvt rena fönstren, ja insida är icke gjord så kanske det var värt att bjuda på mitt negativa eftertraktade blod. Fast jag hade önskat att jag varit en sån där person som inte knott asen gillar eller som inte har så ont av att bli biten för det är jag långt ifrån.
Snart läggdags då min kära gudmor har kommit för att hjälpa mig i morgon med att rensa vidare fast då inne i torpet och i de bortglömda garderoberna som man inte varit inne i sen sent 70 tal eller tidigt 80 tal.
 Där vågade man ju inte gå in i när man var liten för det kunde ju kanske bo ett litet troll eller än värre några spöken…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.