Små ögon…

Herre jösses hur kan man va så här trött?! Det är tur att man inte måste gå upp tidigt varje morgon för då hade jag svimmat eller nåt?! Är så dunder trött och så ska man upp lika tidigt i morgon med, tur att man slutar någorlunda tidigt. Upp innan den där jädra tuppen har vaknat, det borde vara förbjudet att behöva jobba så tidigt…

Har haft en full späckad dag idag, har inte gjort annat än fart hit och dit och till och från… Hem efter jobbet i en rasande fart sen ner till staden igen för att komma i tid till kören sen hem för att natta de små och nu är jag halvdöd.

Igår vart det full ös på gården, Thomas fick komma till undsättning även om han inte ville det. En person som var så hög och det var inte på kärlek direkt om man säger så. Så polisen bad Thomas komma och möta upp dem. När Thomas väl kommer ut ja dåd dansar även den höga ut ur en trapp. Som tur var tog de med han till slut så slapp man att oror sig över att det skulle springa någon tossig påverkad miffo utanför här.

Har nu varit inne på FB cch fixat min farm så att inget går till spillo. Inte för att jag vet varför jag gör det men det är ju ett tidsfördriv som behövs noll tänkande i. Så ett bra sätt som jag sagt innan att fördriva tiden till ingen nytta.

Ska nu gå och ta mig de två sista goda rosenbröden som blev över från i lördags för nu kurrar magen hej vilt.

Hoppa, hoppa hoppa, dansa, dansa, dansa det är kul att snurra!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.