Smala brallor, makaroner och köttbullar!

Igår raggade mammarika upp sin tekniker genom Messenger, japp en riktig raggning. Fast å andra sidan beställde min tekniker stuvade makaroner och köttbullar till både sig och sin familj. Ja, så klart att mammarika favvokillar också fick den lyxiga måltiden.

Så efter att min tekniker Addie hade slutat jobba så hämtade han upp Sarah och Noah, själv gick Stella och jag för att hämta hem Noel från förskolan. Pappa Thomas skulle ta med sig Liam på vägen hem… Kamilla kommer senare då hon inte kunde lämna gruvan tidigare, men maten räckte gott och väl till henne med, bara lite kallare.

I alla fall så kom pappa Thomas hem och vi väntade på att börja med maten. Då inser mammarika att pappa Thomas inte har med sig sin äldste son Liam. Nej, pappa Thomas gömde ta med Liam hem. Så pappa Thoma fick hoppa i skorna och snällt åka till skolan för att hämta hem vår förlorade son.

Slutet gott allting gott, till och med maten var gott. Kan ju inte bli bättre avslut på en onsdag i april.

Det var så gott och flådigt för mammarika hade slagit på stort, det vart glass till efterrätt, en onsdag i april… Lyx kallas det och barnen tackade inte nej heller!

Men innan allt detta så hade mammarika besök av sin gamla vän Marika, min namne. Det var kuligt, så kuligt och mysigt vi hade det hela förmiddagen att jag glömde nästan bort tiden. Vi hade en del att tjat igen då det var länge, länge, länge sen vi hade en date ensamma i lugn och ro.

Ja, det var väl dagen i korthet. Inte hänt så mycket mer och det är väl i och för sig skönt det med. Om man inte ska räkna med att mammarika släpptes lös på A6 efter besöket i eftermiddag. Där sprätte mammarika kosingar då det finns en Liam som gör åt byxor som en annan gör åt nässpray och det vill säga många, många, många byxor.

Hål i knäna är mer vanligt än ovanligt för Liams del nu har mammarika upptäckt… Snyft, finns inga byxor Noel kan ta över längre från Liam.

Blir dock lite smått irriterad över att det inte finns lika många pojkbyxor att välja på som flickbyxor och då pratar jag om Jeans. Det stör mig att de som säljer och tar in kläder inte tror att även pojkar vill ha lite att välja mellan, alla ser ju inte lika dana ut.

För ska man gå på det så ska alla pojkar vara runda om magen med lite mulliga ben och en gigantisk rumpa som täcker ut dessa jeans. Så är icke fallet för Liam och så är icke fallet för de flesta 6-7 åringar som är av det manliga könet skapt. Nej, smala höfter, smal midja och smala ben, till och med lite långa ben för att göra det än svårare att få tag på byxor som sitter bra.

Så att gå och handla byxor till Liam är nästan som att jobba heltid, så va det mé de!

Nu boken, box 21 som jag började på igår då jag tog en bok emellan för att jag var så sugen på att veta hur det gick med reporten Johan på gotland…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

1 svar på Smala brallor, makaroner och köttbullar!

  1. Addie skriver:

    Vem tacka nej till makaronken o köttebollar :P

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.