Smörgåsgurka…

 

Herre jösses vad jag är trött idag… Innan kvällsmaten så skulle jag bara vila huvudet då det bankade rätt rejält på insidan. Thomas min kära make började fixa fram kvällen och de små satt i soffan och väntade på att få något i magen medans barnprogrammen ljöd från tv-högtalaren.
Vi var ju inte hemma förens efter 17 tiden då vi hr varit i gruvan länge både jag och Thomas. Känns att jag har jobbat 22 timmar på två dagar i hela skallen så där låg jag och vilade bort skallebanken. Plötsligt märker jag själv att jag slumrar till. Så för att eliminera den värsta tröttheten ställde jag mig i duschen.
Sen så hann varken jag eller Thomas sitta särskilt länge och njuta av kvällsamten tillsamman med Liam och Noel. Vi har ju nämligen lyckats skapa den världsberömda klabbe pellen Noel. Det ligger alltid rester från Noel under bordet, det är mer ovanlig om det inte skulle finnas något att ta upp efter han.
Självklar så skedde det även idag fast idag var det mer än värre då hela buken med smörgåsgurka åkte ut med en duns och ett plask. Thomas kläder blev i princip inlagda av spaet som skvätte upp, sen ska vi inte tala om stolar, bord och framför allt golvet.
Så nu kan jag säga utan att ljuga eller dra ifrån att mammarika med familj har Jönköpings renaste köksgolv. Det blänker som en isbana och det luktar en blandning av, ja vad är det för lukt förutom städmedel…??? Ja, helt sonika smörgåsgurka!!!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.