Snarkande Frasse & en resa till solen!

En god middag som bestod av hemgjort potatismos och ugnstekt falukorv satt som smäcken runt häcken. Efter så finsmakade vi den nybakta chokladkakan som gjorde att hela köket lukta som förr hemma hos mormor. Barnen åt med stor aptit av allt och var väldigt nöjda med att avsluta maten med sockerkakas som de så helhjärtat hjälp till med.

Jag har hunnit att retuscherat foton och gjort ett utskick till min väninnas affär Vardags-Lyx inför påsken. Nu var det länge sen jag arbetade med sånt, hade glömt hur kul det var att göra reklam. Önskade bara att jag har lite bättre dataprogram, Publisher är inte alltid det roligaste programmet att arbeta i för de har ju mest färdiga mallar…
 
Nu längtar jag hem Thomas för nu har vi mötts i dörren denna vecka. Ska bli så skönt att bara vara i helgen, kanske åka till badhuset med barnen eller åka till torpet och grilla och vara i skogen en sväng. Vill ha lite sol nu för tusan så att vi inte deppar ihjäl här i norden!
Jaha och nästa vecka är det begravning för Ulla, en tuff dag att uthärda för alla nära och kära. Hoppas jag hittar rätt direkt så vi slipper att åka runt halva Borås, var ju ett tag sen man bodde i den hålan. Men det har väl inte ändrat sig så mycket på de här åren kan jag tro?!
 
När jag tittar ut så längtar jag så innerligt till Cypern nu. Det komiska var att jag läste i JP precis nyss vid maten att Cypern var ett tillhåll för singlar och det är ju det sista. Så hoppas att dessa singlar håller sig till andra sidan och parat så att jag får vila, sola och ha det gott. Ska bli dunder kul att se Annette lära Sussi att snorkla/dyka där i det blå havet. Själv så ska jag bara sitta och titta på eller da en simtur med huvudet ovanför vattenytan.
 
Nu vill jag snart se nytillskottet i familjen, Frasse har kommit hem och han växer så det knakar. Kitty såg han igår och sa han var helt underbar söt. Mariette hade jobbat natt och skulle sova men det lilla knytet hade visst snarkat högt så hon sa att det var precis som när Trevor är hemma. Ingen skillnad alls mellan de två visst. Tur för henne för då lär hon inte behöva känna sig ensam det är bara att lyssna till det bekanta lätet.
 
Kanske hon kan ge snark sprayet till Frasse med, ja ska i alla fall köpa ett sånt till Thomas. Man vet ju inte när Thomas blir förkyld nästa gång för så som han snarkade sist så tror jag att jag smäller av. Fast när jag tänker efter så var ju Vätternrundan bland annat sponsrad av hemsjukvården i fall den manliga förkylningen slog till, det kan ju vara något att utnyttja?!
 
Jag är inte rädd, jag vågar flyga!!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.