Snart gräsänka… å usla mammarika

 

Sitter och räknar ner tiden för snart blir jag själv. Det kommer att bli tomt och ensamt när den som jag älskar mest försvinner från mig. Skönt att vara själv en stund men inte så länge och inte så långt bort. Fast det här ser ju Thomas fram mot och har länge pratat om så det är ju självklart att han ska fara från sin fru ett tag.
 
Men jag känner mig så ensam just nu och då är det svårt att hålla huvudet högt. Det är mycket som snurrar runt omkring oss och som tar en massa energi som jag behöver till annat. Det är väl så här livet är men jag tycker att det kunde vara lite lättare ibland och lite mer positivt. Men som sagt man kan inte styra andras ord, tankar och handlingar. Det är inte alltid bra att försöka ändra andra utan jag tror att det är en själv som måste ändra sig för att det ska bli bättre.
 
Har haft många samtal nu med Thomas de senaste dagarna och det som är bäst med att vi pratat är att vi är så samstämda i det. Det känns skönt att veta vart vi står för två är starkare och bättre än att vara själv.
Dagarna kommer förmodligen gå fort som bara den och plötsligt så ligger han i sängen på onsdag morgon när jag vaknar upp. Eller om jag inte misstar mig så kommer jag att vakna på natten när han kommer hem för jag sover ju lättare en ett asplöv nu för tiden.
 
Vi har ätit en sen lunch för det var ju en väldigt sen frukost när barnen har en så trött och värdelös mamma som missar både att brödet var mögligt och att glömma tala om att Liam skulle få en spruta. Urk va jag känner mig nere… blir bara fel hur jag än gör och gör jag det för min kära make så blir det fel av mig från andra håll.
alt
 
Det rycks och slits och ingen är nöjd. det är då som det är så skönt att jag och Thomas är så säkra på varandra…
 
Alla dessa dagar som kom och gick inte visste jag att det var livet.
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.