Snart kommer de små…

Sitter här och väntar på att mamma ska komma hem med barnen. Ska bli kul att höra vad de har gjort för roligt idag på förskolan. Mitt hopp om framtiden har ljusnat ännu mera under dagen och allt verkar gå precis som jag vill. Känner mig bättre för var timme som går och inte en hint om huvudvärk idag, helt fantastiskt!!

Väntar med spännig om i morgon, ett företag har ringt upp Thomas om ett arbete och vi vet inte riktigt vad det är än. Så det ska bli spännande, vem vet kanske Thomas byte arbete inom kort…

Funderar på om jag ska orka åka ner till jobbet i morgon och kolla av lite schema och annat innan min resa. Kan ju vara skönt att komma ut en sväng i morgon med och då inte på sjukhusmiljö.

Japp snart så ska Liam opereras och jag har förberett arbetet om vab så att det är fixat redan nu. Hoppas att det inte kommer att göra allt för ont på lille gubben och att det läker ihop fort. Farmor och farfar kommer förmodligen ner och hälsar på så att Liam har något att se fram mot. Sen det bästa av allt att glass kommer han få äta i stora lass samt pankakor, rena himmelriket för Liam som har det på sin favorit lista på vad som är gott.

Nu ska jag sätta på en kopp kaffe till min mamma så hon blir glad…

Akta dig för en person som bara har läst en bok.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.