Snart kommer de!!!!

Nu är det snart dags för de små att komma ut!

Är så taggad och framför allt börjar jag bli väldigt nervös…

DSC_0602

När jag vart gravid hade jag titt som tätt massa graviddrömmar, inte så roliga drömmar utan mer otäcka små mardrömmar. Undra just om hundar har det med?! Om inte kan jag tala om att jag har det var och varannan natt nu och då är det åt Stella… Hu, är ju hispig när jag vaknar. Så har inte hundar det så har jag tagit på mig den rollen åt Stella i alla fall.

DSC_0052

Har nu börjat fixa det som behövs och fina Outi hjälper så snällt till med att fixa och dona. Hon är nog lika taggad och hispig som jag, för hon ska ju ha en själv om allt går väl!!!

DSC_0279

Bädd är ordnad, nu ska jag bara få Stella att gilla den. Ersättning har Outi fixat idag ifall det behövs, det ska inte fattas något när det väl är dags. Handdukar och lite gamla filtar är fixade också. Sen har vi gjort i ordning en förlossningslåda med allt som kan tänkas behöva. Ja, jag vet… Som små kärringar inför ett kafferep!!

DSC_0453

Undrar just hur lilla Seppo kommer ta det med att inte vara i centrum sen när en liten parvel ska börja stöka och böka runt hos familjen Ojala?! Han kommer i alla fall få igen då han vart en liten ”pain in the ass” mot Stella när han var valpig och busig!!!

DSC_0049Och, jag vet att det inte syns på henne att hon är dräktigt. Men jag fick stränga order från henne att inte lägga ut bilder på bloggen då hon ansåg att hon vart missvisande 10 kilo för mycket… Och, så är det väl med alla damer, tjejer, kvinnor… bild missvisar alltid vikten!!!

V1015 Underbar  Älskad 60x36

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

1 svar på Snart kommer de!!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.