Snart midsommar…

Kan inte fatta, snart är det midsommar och jag har nog inte riktigt förstått hur fort det har gått. Det var inte länge sedan jag gick och frös även i min vinterkacka men nu ligger strumpor och vinter kläder långt, långt in i garderoben.

På fredag åker vi till kusten för att dansa in midsommar med vänner och alla dess barn. Det ska bli super kul att åka i väg och bara vara, ja förutom allt tjat från de små då. Det hänger med som en böld i rö… och kommer förmodligen göra det i 15 år om inte mer därtill.

Nu sitter Liam och Noel med sina nya vänner som flyttat in i trappen och tittar på filmen ”Bolt”, de har varit ute hela dagen men nu kom det några droppar och alla ville in. Liam är så stolt över att ha sina vänner hos oss och få visa sina saker. Jätte kul tycker jag med och framför allt så smidigt att de bor så nära.

Thomas är på glasbanken för att inhandla lite dryck till midsommar. Undra om det var mycket folk där redan nu?? I morgon är det la propp fullt så det är lika bra att fixa allt idag när tid finns. I morgon ska vi även lämna bilen på servis och det tar ju både tid och tömmer den lilla plånboken rejält. Men så är det här i livet, input ger output!!!

Att vara smart består till 50% av att veta vad man inte är bra på…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.