Snart två veckor..

Japp, nu har jag packat till mig och barnen och jag väntar på att Thomas ska packa till sig. Men han tycker inte att han behöver jäkta än med det för vi åker ju inte förens halv åtta i morgon. Mmm jag kan väl tycka att det kommer att bli jäktigt men som sagt har Thomas sagt att han hinner så gör han det. Ska bli skönt att ligga i soffa sen och titta på när han springer runt här och fråga efter allt.

Kom på att när denna veckan är slut så har det redan gått två veckor av vår semester och jag tycker att det går allt för fort. Thomas har ju bara två veckor kvar och det kommer att kännas tomt utan han när han börjar och inte jag.

Jag har gjort inbjudningar till Liams kalas idag och försökt att planera in det i allt som händer här  i sommar. Nu har jag bara gjort kompis kalaset och inte för släkten. Ja sen i allt detta så fyller jag med och jag tänkte att jag skulle ta det samman med Liams när släkten kommer så slipper vi ha det två gånger.

Ja, sen så fyller ju även min syster Mariette den 16 augusti så då måste vi fira henne med. Jag hoppas att inte hon ska ha sitt kalas på förmiddagen då för då har vi lagt Liams kompiskalas. Ja, det är allti så här när vi alla fyller samtidigt vid semestertider…

Undra hur många dagar vi ska vara borta denna gång, vi har inte planerat så mycket mer än att vi måste komma hem till den 8 då bröllopet stundar och dopet. Ja, jag vill ju gärna hem lite innan så att vi hinner landa, sen så har vi ju inte knappt hunnit vara på torpet ihop på hela vår semester. Nej vi har inte alls varit på torpet på semestern, men jag ska vara där sen när jag är ledig själv med barnen så får Thomas åka MC mellan torpet och Willys.

Nu ska jag fixa kvällsmat till barnen så att de kan gå och lägga sig. Det blir en lång dag i bilen i morgon…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.