Snö, feber & bullar!

I natt när jag var uppe en sväng då tittade jag ut och jösses vad det blåste och snöade då. Träden böjde ju sig jätte mycket och det så riktigt kallt ut. Skönt att lägga sig i sängen och vete att man har det varmt och skönt.

Liam vaknade tidigt idag av att han hostade så fruktansvärt mycket. Tog tempen på morgonen för jag började anan att han inte var pigg när jag såg i hans ögon. Japp, visst hade han feber oturligt nog. Trodde allt att han skulle klara sig med en ren förkylning men icke som icke! Men Noel mår bra förutom hostan så det är ju skönt att slippa ha två febriga trötta glin.

Nu har jag bakat lite bullar som jag hade tänkt. Denna gång fick Liam och Noel inte hjälpa till för de är så hostiga och snoriga och det vill jag inte ha som krydda i. Men jag lovade istället att de skulle få hjälpa till att smaka på dem och det vart de nöjda med.

Är lite trött själv men det är bara att bita ihop och uthärda dagen. Har något att se fram mot i eftermiddag, en sväng till A6 brukar göra susen. Kanske till och med huvudvärken försvinner om jag shoppar loss ordentligt hehe…

Är så trött på Dora som är på upptäcktsfärd. Ett barnprogram som barnen älskar att se på, men denna röst och upprepning gör mig galen. När Outis Felix var liten så tyckte jag att teletubbies var jobbig att lyssna på ”hupp, hupp, hupp, hupp” Men jag undrar om inte Dora är ett snäpp värre?!?!

Ju större motstånd vi stöter på, desto mer energi utvecklar vi för att ta oss igenom.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.