Snö, gruvan & ny dag…

En mental prövning att gå i djup snö med två lekande barn och passa en tid… Men jag klarade även detta så nu anser jag mig som en godkänd super mammarika! Har lämnat av mina två små men innan jag gjorde det han vi med en liten förmiddags lek hemma hos Pascal och Teo som också skulle gå till förskolan nu vid 11 tiden.

Vaknade allt för tidigt för att jobba så sent som jag ska idag men ”thats life” och det är bara att bita ihop och gilla läget. Min dröm om mindre snö är förbi för länge sen för här snar det mer och mer och jag ser inte en enda på det.
Ska nu fixa undan det som jag inte han innan jag gav mig av till familjen Silvert i morse och sen packa in mig i bilen. Ja hör och häpna idag fick jag lov att ha bilen och Thomas tog bussen. Ett stort kors i taket och en glad mammarika som slipper att åka hem med alla fylle hundar sent i kväll eller tidiga natten. I morgon är det upp innan tuppen för att åter inta gruvan med ett 12 timmars pass, rast vet jag inte vad det är för det hinns nog inte med i morgon…
Men i morgon är en ny dag med nya möjligheter så jag ska inte måla fan på väggen innan kvällen är där, vem vet det kan bli en kanon dag??!
För det levande hjärtat är var dag ny.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.