Snurrig värre…

Idag har jag klarat av ett pass på jobbet och det var ju bra. Men ett tag så verkade det dystert, ja helt totalt kolsvart… Fick för mig att det var måndag en stund men som tur var kom Lotta till min undsättning och allt löste sig för det var ju torsdag.. Så dumt det kan bli!


När jag jobbade idag så struntade moder jord i mig och öste sitt regn trakt ner och rakt på mig. Då hjälpte det inte med världens största paraply som jag lyckade få låna av min härliga snälla go vän och förde detta arbetskamrat. Nej jag vart dy blöt ändå, men det torkade ju som tur var innan det var dags att gå ut och bli lika blöt igen.

Men när jag kom hem idag så blev jag glatt överraskad av min man. Min kära söta make hade köpt nya skärma till datorerna och nu har jag en JÄTTE STOR och den är jätte fin. Nu får jag titta som man gör när man ser på tennis, vrida huvudet fram och tillbaks, ja så stor är den!!

På lösdag så ska vi åka till torpet och det ska bli kul. Svärfar ska komma ner berättade Thomas idag och jag berättade att Stefan och Anna ska komma ner för Thomas, så vi skrattade lite över att ingen visste vad den andre visste men så kul det blir då!

Hoppas att det är lite uppehåll, vi kan kanske fiska lite kräftor och ha det kul ute. Funderar över om jag och Anna ska försöka oss på en kantarell tur i skogen med om tid finns?? Mmm hoppas solen kommer!

Nu ska jag nog ta och gå vidare till sovrummet för jag är super trött!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.