Snygg frisyr med grå färg!

 

Har nu nattat de små liven och funderar på vad de får allt ifrån. Jag brukar lägga mig en stund och små prata innan det de ska sova hos var och en.
 
När jag låg bredvid Liam så var det lite prat om lamporna i rummet som han brukar prata om, sen lite om hur roligt det var att leka med Pascal idag och att han hade råkat köra på Teo men att det int3e var med meningen så han hade blåst och pussat på Teo. Sen ett tu tre så säger han att Stefan har en frisyr och han har grått hår och det är snyggt, med en lång betoning på snyggt!
 
Noel pratade lite om att det gjorde ont att klämma sig och frågade om det gjorde on när jag fick mina hål i öronen. Sen så kom det där med ett tu tre och så sa han: mamma vet du vad du inte har… njaa det vet jag väl inte?! Du har inte en Noah! Nej det har jag inte… Men tänk mamma om du har en Liam och en Sarah då har du inte en Noel och inte en Noah. Nej det har du ju rätt i sa jag… ja, jag vill inte vara en Sarah för hon är bäbis… Sen var det slut pratat om det.
 
Det är då man undrar hur de tänker och vart allt kommer i från. Det måste verkligen snurra mycket och många frågor i deras små hjärnor. Många frågor och så lite svar jag har ibland… Men vad kul det är att lyssna på deras små funderingar!
 
Nu ska jag bädda rent i sängen, som vanligt drar jag bort på morgonen och sen är det full fart och så glömmer jag bort det och nu vill jag snart sova… Ja då har jag det tråkiga kvar och det är att lägga i rent. Men Thomas kom innan sa, du gumman om du tar fram rent så kan jag lägga i det. Vilken man och det är min!!!
 
Svärmor ringde innan och undrade om jag kunde följa med till Ullared på torsdag… Herre jösses vad jag blev sugen på det, det hade varit så kul. Men så har jag ju plikten som kallar och hade det inte varit för att jag ska på utvecklingssamtal efter att jag slutat på torsdag så hade jag försökt att få ledigt alla gånger. Men så är det ibland, man kan visst inte vara med på allt?! Men om jag kom på något så skulle jag slå en signal så kanske hon kunde titta åt mig. Efter ja la på luren kom jag på att Noel har nog inte någon vinterjacka för den han hade förra året vart för liten så jag ska nog slå en signal i morgon om det tror jag.
 
Blev sugen på vitt hemma, fick inspiration av hur fint det är idag när jag var hos Katta. De hade mycket vitt och det gör sig väldigt bra. Men då måste jag ju börja tapetsera om och jag tror inte jag har ork till det nu men fint var det och jag har det i tanken. Så blir det att vi gör sovrummet som vi talat om så kan det hända att det blir mer åt det ljusa nu. Var inne på grönt men nu vet atsingen längre…
 

Nej, nu blir det soffläge innan sängen för det är tidigt i morgon och väldigt tidigt. Tuppen har sovmorgon jämfört med mig…
Ibland, när jag säger vad jag tänker, märker jag att så tycker jag inte.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.