Snygga till det som går att snygga till…

Söndag och tänk vilken härlig sol det är ute. Inte en snöflinga heller så långt mitt gröna öga kan nå… Alltså är det en väldigt skön dag och det är i slutet av november, fantastiskt!

Igår vart det en heldag ute med Annette och Inger, tänk så mycket fynd vi gjorde. Själv köpta jag min första julmarknadstomte som jag nu ska dekorera med i år. Köpte även en ny platta att ställa adventsljusen på när det är dags att tända första ljuset.

Men ligger verkligen i lä på vad Inger och Annette hittade på vår lilla runda. Lite avensjuk över Ingers allt så fina fynd som hon fann på Lomsjö julmarknad. Två så himla fina fårskinn som hon nu kan njuta av att sitta på i sitt kök här uppe på gräddhyllan. Hade jag haft en fetare plånbok hade jag också tagit mig friheten att köpa dessa fina och varma fårskinn….

Annette fann sin gamla spegel som hon velat ha ett tag. Med lite färg på ramen och den blir så shabby som man bara kan få.

Vi var ju inne i nya Lantmännen och Rusta. Kul när det blir lite nytt och fräscht där ute på gamla solåsen. Ja, vi var ju även då på Erikshjälpen secondhandbutik där Annette fann sin spegel.

Avslutade dagen med ett besök på Willys A6 för att inhandla lite förnödenheter. Sen vart mammarika rätt så trött, det tär på kroppen att shoppa loss…

Tittade sist men inte minst på ”Så mycket bättre” och den här lördagen var det ju riktigt bra…

Nu en kopp kaffe och sen snygga till det som går att snygga till på mig!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.