Sockertider…

BOMULL

alt

PAPPER

alt
LÄDER
alt
BLOMSTER
alt
TRÄ
alt
OCH NU SOCKER…
alt
Ja, det har jag tagit mig igenom nu… Bommullen var mjuk, pappret började vi skriva historia, läder ja det var bara läder, blomster var ljuvligt och trä det visade vart vi hade varandra…
alt
Nu vandrar vi in i socker och det kommer nog vara sött och gott. Så vad pratar jag om då? Jo, idag är vår 5-årsdag som vi varit gifta, 8/4-2005 stod vi och sa Ja till varandra och jag ångrar inte det ett dugg.
alt
Så nu vandrar vi in i sockeråret och det ska bli ett spännande år med en blandning av sött förmodar jag. För 5 år sen var det pirrigt att stå där framme hos lagmannen och säga Ja till varandra när hela tjocka släkten stod och såg på.
alt
Sen var det middag och lite fest på det och värdparet var Ida och Stefan som hade lagt ner massor med arbete och resultatet blev ju kanon. Jag och Thomas lämnade samlingen bland de första och tog in på hotell som vi fått i present. Där festade vi på en liten flaska champagne för mer kunde jag inte dricka då jag hade Noel i magen.
alt
Sen sov vi ut och åt en hotellfrukost utan dess like, en sådan där god frulle man längtar efter titt som tätt och det bästa av allt man slipper disken.
alt
Idag så är det dagen då vi går över till socker året och för att fira det har vi inte gjort så speciellt mycket. Jag har jobbat hela dagen och Thomas har varit hemma med Noel vars öra inte gör så ont längre (tack och lov).
alt
När jag kom hem stod det en bukett med underbara liljor till mig och under det låg det en liten ask med en ring i. Thomas har äntligen fixat en ny ring då den andra gled av hans finger en dag på jobbet. Så det var en rolig överraskning som jag fick och jag blev jätte glad.
Sen med en liten låg röst sa Thomas: Du Marika jag fick en fråga från en brödkille om jag ville följa med på HV i kväll och det är ju vår dag så jag har inte svarat… Med de ögonen och den lena rösten kan man ju inte säga NEJ eller??
alt
Så nu sitter Thomas på Kinnarps Arena med några kompisar och jag, ja jag är hemma och tar det allmånt lugnt. Barnen sover, ja Liam i alla fall för vaken killen Noel var precis och frågade om hur många minuter det tar innan John Blund kommer till han…
Men jag är nöjd med dagen för jag har ända fått högsta vinsten och det är Thomas så om HV kommer och vill spela på vår dag så unnar jag både HV och Thomas det!!!
alt

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.