Solen, så skönt!

Åh vad härligt det var att slå upp de gröna ögonen idag. Solen verkar ha kommit till oss och allt känns genast så mycket bättre när den är här.

Idag ska jag, Noel och Thomas göra en massa ärenden på A6 och kanske solåsen vi får se vart det bär av. Vi måste nu inhandla luftmadrasser inför vår camping i sommar. Nu behöver vi även madrasser till midsommar så det är lika bra att åka köpa det nu. Testligga över midsommar och se om man blir halvt förlamad eller om det helt enkelt är bekvämt. Vi behöver även köpa sovsäckar till oss, barnen har jag köpt till för länge sedan.

Ska sen hem och laga lunch så vi är färdiga till eftermiddag när jag ska till fröskolan för samtal och avsluta denna termin. Kan inte fatta att min lille Liam har blivit så stor, fyller 5 år och jag undrar vart de åren tog vägen?!

Måste in till Ikea och köpa lite saker till det nyrenoverade rummet på torpet. Jag har inte varit på Ikea på flera veckor och jag börjar få lite abstinens i kroppen nu. Tror nog det är den enda affären som har något som gör så att man blir beroende. Precis som coca-cola, fast det är jag inte så förtjust i så den olaten är jag besparad… Tackar vet jag julmust!!!

Näpp, nu till spegeln för att fråga vem som vackrast i världen är!!!

Få är de som ser med sina egna ögon och känner med sina egna hjärtan.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.