Söndag, fars söndag!

Härliga pappadagen har varit här och vänt, nu dröjer det ett år till innan vi får hedra våra fäder.

Barnen gav Thomas en DVD film som hette ”En natt på museet 2” som vi tillsammans har sett. Liam tyckte nog det var mest roligt när dinosaurie skelettet lekte, Noel har jag inte en aning om vad han tyckte för han var nog inte så upplagt för att titta på film idag. Verkar mest som om de har blivit lite uttråkade idag, vet inte vad som är fel.
 
I morgon blir det lek på förskolan för då jobbar vi åter igen som vanligt och livet rullar på i 180. Önskade att jag vore ledig i morgon men så är inte fallet så det är väl som sagt bara att bita i det sura äpplet och göra sina plikter.
 
Har köpt med mig lite mat som jag tänkt laga till för oss i dag och fira fars dag, blir liksom lite längre helg för oss nu när jag inte har varit hemma på hela helgen. Hoppas att barnen kommer att tycka om den. Thomas och jag blev bjudna av Anna och Stefan sist och det var så gott med tacos gojs att jag gör en repris den här helgen med.
 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.