Söndag i bilder!

Japp, nu har jag ätit lite och tagit mig en dusch efter en lång och slitsam dag men dock så härlig! Så nu ska ja montera in lite foton som talar rätt så bra för sig själv.
Förstu ut så är det Liam och Noels omtalade morotsland med designade skyltar. ja det är så att de har valt själva hur de ska se ut och så klart så ska de ju ha med lite HV blå som de så ofta pratar om här hemma. 

 

altaltalt

Ja nu vet ju vi vad som har odlats i det nya fina landet som faktiskt vi har lagt ner en del arbete i. Thomas han slet bra med att gör ramen till landet och resultatet därefter, helt perfekt!

Ja nu kommer vi till det lilla rummet som vi har börjat med en helrenovering i. Det ska jag tala om för Er att det behövs verkligen en make over rejält. Min farmor tapetserade nog sist någon gång på det tidiga 80-talet eller än tidigare om jag inte mins fel

altalt

Ja barnen var villiga i att dra ner tapeter för det får man ju inte göra hemma, så det var lite konstigt att göra det nu… Bakom alla tapeter ligger det gamla tidningspapper som man tapetserade med förr i tiden. Huset är från 1700-talet så det är rätt så coolt ändå.

När man har gjort så här mycket arbete så måste det ju vara lite paus i bregott Fabriken…

alt

Ja även Knut som för övrig var med oss denna härliga dag ville ta en paus ihop med Thomas, kan ju hända att Thomas tappat någon smula i knät?!

alt

Och med ny energi i kroppen så är orken tillbaks lika fort som den försvann och det sär helt underbara att se barnen jobba på så mycket utan något gnäll eller bråk!!

alt

Jag har släpat och dragit en massa ris och annat skräp som ska eldas upp när vädret tillåter. Det var slitigt opch jag fick lite riv i händerna men det vara det värt efter att se hur fint det blev runt om. Liam ska jag inte glömma bort att berömma för även han har dragit en hel del. Men det var lite tjat om att hellre åka på vagnen som jag hade än att gå bredvid och hjälpa mig hehe…

alt

Det sista fin slipet var att ta upp lite bråten från den lilla damman innan det är dags att fylla p med vatten igen. Thomas hoppade i frivilligt och jag väntade på att se han ramla i leran för armarna gick som en elvisp. Men tur för Thomas så kom han upp hel och ren efter denna lerpöls visit!

alt

Ja den här dagen har varit så bra men lite för kort, önskade mig några timmar till på dygnet…

För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.