Söndag med städ i tankarna…

 

Sicken söndag vi har haft…
… Liam mycket piggare och har då orkat vara ute mesta delen av dagen och lekt. Noel Lika så men har försökt att få komma in och spela lite spel men med en tuff mammarika och en tuff pappathomas var det ett blankt nej och ett bestämt sådant.
Thomas och jag har då passat på att göra värsta röjet här hemma så nu glänser det och luktar så gott så gott. Vi tog även en tur till blomsterlandet för att inhandla lite nytt grönt till hemmet och det blev så fint och trevligt om jag får säga det själv, och det får jag ju!
Tvättat upp och vikt tvätt han vi med också och sen kom Liam och Noel in efter lunchleken ute och började hjälp till och städa till min glädje. Så nu har de testat på att damma sina egna rum och Liam är så duktig och dammsuger själv. Thomas föreslog för mig att det kanske är dags för veckopeng men så länge de inte frågar kanske man inte ska väcka tanken?!?! Det kommer nog inom sinom tid ända kan jag tro…
Han även med en kaffe hos kära Alexandra för det var länge sedan vi sågs, hon ville önska lycka till i morgon för Noel och säga hej till mig. Så nu har jag sett andra sidan av Jönköping en sväng och det var lika mulet där som här…
Nu vankas det kvällsmat och det ska bli gott efter en dag i städets tecken här på gräddhyllan. Sen väntar vi på våra nattgäster, Gunnel och Gunnar som ska passa Liam i morgon så det blir väl en lugn kväll med lite tv och bokläsning innan John Blund får ta tag i sandsäcken och strö ut över oss.
Nu ska jag ta tag i sista tvätten på balkongen innan maten…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.