söndag, soliga söndag!

 

…och morgonen kom snabbare än vad jag velat.
I natt har det varit en jobbig natt. Denna natt har jag vankat runt här hemma i min ensamhet och tyckt väldigt synd om mig. Denna värk, denna otroligt korkade värk och inte nog med det jag börjar få ont i vart enda liten led i kroppen. Nu har jag börjat få ont i vrister och knä leder samt mina armleder, vadan är detta?!?!?!
Men förutom en sömnlös natt med nack besvär och annan skit så var det en bra natt. Ja något måste ju ha varit bra för jag lever ju och är på ett glatt humör så som sagt något måste ju ha varit bra. Om det finns någon positivitet blir nog allt lite bättre har jag fått för mig…
Alla barnen har sovit gott i natt, Noel vaknade bara en gång och det för den där för grömmade växtvärken i benen men det är lätt att fixa med lite Alvedon och massage på benen sen somnar Noel om som en liten prins igen.
Men däremot vaknade Liam långt innan tuppen och det kan jag inte fatta med tanke på att det blev lite senare än vanligt igår. Kayliegh sov till halv sju då efter att Liam fått legat på en order stilla och tyst i vår säng fick de gå upp och titta på lite morgon tv. Men Kayliegh ville helst ligga och morna under Thomas täcke med huvudet åt min sida och prata om ditt och datt…
Sen kom Noel upp den lille sju sovaren Noel borde också sovit lite längre för humöret var väl glömt på andra sidan dalen. Men efter några mackor i magen och kläder på sig så började äntligen min lille goe Noel visa sig igen. Det må jag säga att den envisheten Noel har undrar jag var han har fått den ifrån?!
Nu är alla tre ute och leker och det tycker jag är bra. Luft och lite lek gör susen för tre små busen… Fast det är inte så långvarit för snart kommer Trevor för att hämta hem Kayliegh. Men de har haft det kul och hoppas att kusinerna snart kan träffas och leka igen.
Nu väntar jag på och se vad den här dagen kommer att ge, troligt vis kommer den vara en innehållsrik och en glad dag!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.