Söndag…

Söndag morgon och solen har gömt sig även idag. Det som inte har gömt sig däremot är alla måsten som finns. Ja, man kan vänta och ta det en annan dag men den dagen kommer ganska fort och då oftast med ännu mer måsten.

Liam väckte mig idag igen med ont i halsen så det var bara att kliva upp ur den varma sängen och rakt ut i det kalla som väntade mig. Efter lite Alvedon och voltaren satte vi på barn tvn och jag gav mig ut för att hämta lite ved långt, långt borta. Ja, det kände som om det var långt när det både var blött i gräset och kallt. Tur att det inte finns någon som ser en när man är precis yr vaken och håret helt rufsigt.
Väl tillbaks så satte jag i gång och göra en morgon brasa och den tog sig fort och det började sippra in lite värme.
Efter frukost och lite annat bestyr sitter jag här med en kopp kaffe och väntar på att Thomas ska sätta på strömmen igen så att jag kan dammsuga klart på övervåningen. Har bäddat rent i sängarna och det är klart för att lämna det till nästa gång någon vill sova däri.
Ska fixa undan lite flugor som har lämnat sitt liv här på jorden, det finns gott om dem så jag lider inte med någon av dess anhöriga. Hör just nu i denna stund när Noel får sig en avhyvling av pappa Thomas. Noel har en förkärlek i att banka på olika saker och nu valde han vårt nymålade hus. Inte undra på att man kan bli lite arg då och då…
Det finns gott om fåglar här ute och man hör deras kvitter hela tiden, verkligen rogivande melodi när allt annat är helt tyst, ja förutom de två småttingarna som är i luven på varandra idag. Undra om de har vaknat på höge eller vänster sida idag!?!
Liam följde med pappa i morse och tog upp de sista kräftburarna, men jag vet inte resultatet än. Men nu har det tagits upp ca1200 kräftor till den nya dammen, hoppas att de gillar sitt nya hem och förökar sig mycket… Ska så lite dill så att mamma kan koka lite i augusti när det är dags att fiska på riktigt. Kräftor, baguette och aioli det är inte dumt det.
Nä vart har elen tagit vägen, känner mig lite jäktat för jag vill göra klart mina projekt innan hem färd idag. Vi har lite att fixa med hemma i Jönköping innan sänggående med. Ska åka förbi Mariette och lämna av en tv som hon ska ha av oss. Sen behöver vi köpa in lite förnödenheter inför morgondagen och veckan.
Nu är det dags att sluta drömma, upp och hoppa det är inte någon annan som gör det åt dig Marika!!
 

Du vet inte vad som är tillräckligt innan du vet vad som är mer än tillräckligt.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.