Söndage & ett härligt välkomnande!!!

alt  alt

Hemma från jobbet och hemma från simskolan med barnen. Nu är det helg för mig, nu när alla andra ska börja jobba blir det ledigt och helg för min del.
alt  alt
Dagen har varit kanon och jag har faktiskt inte riktigt känt mig så ensam so jag gör ibland när jag jobbar helg. Har haft turen att fått ihop en kaffe både med Annette och Marianne på kontoret idag, Kristina vart på uppdrag så henne har jag bara talat med på telefon.
alt  alt  alt  alt
När jag kom hem så fick jag ett varmt välkomnande av Liam, Noel, Thomas, Kitty, Knut och Dino som var vid fotbollsplanen och sprang av sig. Tror mest det var för hundarna och inte Thomas och barnen.
 alt alt  alt
Så jag passade på att springa hämta kameran för att försöka få in lite fina vinterbilder på hundar och barn, inte det lättaste.
alt
Skönt med att vi gjort om schemat lite på helger så man hinner se familjen några micro sekunder innan det blir natt igen. Kul att fått hänga med och titta på barnen är de simmade även om vi inte längre sitter där inne så kan jag se genom en glasruta. Thomas passar på att sitta ned med sin bok, ”Snabba Cash” som han påbörjat för ett tag sen.
alt
Tror jag ska hoppa in och köpa mig några böcker med snart, måste ju ända ha med mig några på resan som börja närma sig.
alt  alt
Idag har vi testat på barnens julklapp från farmor och farfar och vinnare blev pappa Thomas. De fick ett hockeyspel och jag får en Flashback från min barndom då vi hade ett lika dant när jag växte upp. Det hade vi jätte skoj med och det var så häftigt kommer jag ihåg att jag tyckte. Så jag tror att vi kommer få stor nytta av spelet ju äldre killarna blir.
alt  alt
Får snart ett frispel på min jäv… häl, denna förbannade hälsporresmärta går inte bort och i dag har jag haft mer ont än på länge. Känner mig inte redo för att träffa en läkare än för jag tror inte de gör så mycket ända utan att det får gå ett tag till tills det blir riktigt akut eller så…
alt  alt  alt  alt
Nu ligger de små, Thomas som är dunderförkyld och är man ligger i soffan och ojjar sig och jag, jag som är mammarika sitter här, funderar och skriver lite… Kollar lite på foton och funderar lite till…

alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.