Söndagspromenad!

Idag så var det kallt, både utan för täcket och utanför dörren. Det känndes inte så kul att tänka att man är tvungen att gå ut idag när man tittade ut första gången i morse.

alt

Jag har haft besök över natten av två stycken. Den ene gillar mat, kel och bus. trillar det ner något på golvet så är HAN där först om han ser eller känner lukten. Han börjar nämligen bli gammal så hörslen är det inte mycket med nu. Den andra HON gillar att sova på morgonen och en kaka till kaffet tackar hon inte nej till.

Så mina små underbara barn som vaknade vid 8 idag, tyckte faktiskt att Harry (HAN=HUND) inte längre ville sova i gästrummet så de öppnade dörren. Ja, då är det ju så klart att Harry inte vill ligga kvar där inne när han märker att någon mer är vaken. Så efter en titt i lägenheten gick han till dörren. Så då vart det bara att ta på sig och gå ut.

Det var kallt ute och jag mötte inte så hemskt mycket folk en söndags morgon halv nio. Så jag och Harry gick en lite runda och det blev både nr1 och nr 2 för Harry. Sen hem till varma sköna lägenheten igen. Pigg och glad vad gör man då?! Jo då gör jag scones så gott så gott det bara kan bli.

Dukar upp och fixar allt som hör till en söndags frukost (måste ju fjäska lite för gästerna med). Harry fick en extra fin frukost förutom DOGGY så fick han Kittys berömda hummerpaj som jag glömt i kylen. Så nu slipper jag den doften varje gång jag öppnad kylskåpsdörren.

Nu är klockan halv tio så då är det dags att väcka Annette (HON), hon var trött. hade inte sovit så bra sa hon, men fick snabbt veta orsaken till denna sömnbrist. En stor labrador hade tvingat sig upp i sängen så det vart inte mycket plats kvar.

Frukosten smakade förträffligt bra efter att ha hållit igång så här på morgonen. Sen var det dags att planera dagen…

Addie ville komma upp med Noah och jag önskade mig iväg från hemmet en stund idag. Har ju varit här nästan hela veckan i och med att Liam varit sjuk. Så mina väggar känns för bekanta och vill inte se mig på ett tag heller kan jag tro?!. Efter lite övervägande med Thomas så blev det Monkey town med barnen och Addie. Jag blir kvar hemma med mina två gäster.

Då bestämde vi andra tre här för en härlig promenad. Så ut i det fria och kalla gick vi. Det må jag säga det var ju toppen skönt med en ca timmes promenad, uppe på bonnberget var det stilla och tyst förutom Harrys nos som gick på högvarm bland alla nya dofter som finns här nere i stan! Han längtar nog redan tillbaka kan jag tro…

altalt

Nu så efter lunch och att gästerna gått har Herr Dammsugare varit framme och även svabben med lite grönsåpa i, det luktar ju så gott då. Nu så sitter jag här och vill skriva av mig lite med en kopp kaffe bredvid.

Tog ju även lite foto under promenaden som minne av den kalla men dock så härliga söndagspromenaden!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.