Sofftajm!

Oh, äntligen!

Nu mår mammarika bättre, har haft oturen att ha känt av min förbannade whiplash rejält i några dagar men nu känner jag en aningens aning att det ger med sig lite i nacke och skalle. Kan hända att det släppte lite efter att jag var hos sjukgymnasten och svettade ner mig härligt gott… Eller att jag låg på soffan med en isig handuk över ögonen igår eftermiddag kväll, nått utav det var det i alla fall.

I morgon är det fredag och jag funderar på vart veckan tog vägen?!?! Tiden bara svischar förbi mammarika och då hinner mammarika inte reflektera. Men något har jag väl snappat upp även om min hjärnaktivitet har gått på sparlåga någon dag här.

Vad har mammarika snappat upp? Jo, en massa arbete i gruvan, det klarade hon av galant. Roliga saker som mammarika snappat upp är vårt nya sovrum som håller på att ändra karaktär. Nu kommer det bli en mer vuxen karaktär och minnena från den tiden då Liam domderade över det rummet är förbi.

Snart har Liam ett nytt rum, vårt gamla rum och vi (maken/mammarika) har ett nytt rum, Liams gamla. Perfekt, nya fräscha tapeter, nymålat tak och lite annat smått och gott som kommer att förgylla vår vardag på gräddhyllan.

I morgon är det översvämning på ”GÖRALISTAN”, det är en himla massa och det gäller inte bara mig. Pappa Thomas ska även han ingå i den listan då det var han som började fylla på den. Tur är att dygnet har många, många timmar för det inger hopp att vi kommer hinna med det som är akut och behövs göras.

Ugh, vad tråkig jag känner mig!!! Mammarika spontana sida verka ha gått i ide, vill ha lite mer ostruktur så det blir lite mer spännande. Men har inte en aning om vad det kan vara!?!?!

I går hände det i och för sig något som ej var planerat. För det första var jag så himla dålig när jag kom hem från jobbet att jag fick ställa in allt vad som var planerat, det som grämer mig var att jag missade mitt möte med intresseföreningen, men så är livet ibland.

Sen när jag gick här och det började mörkna på, håret var blött efter att jag stått i en kokhet dusch för att få igång mina värkande armar, nacke och skalle så plingade det på dörren… Inte kul att öppna när man ser ut som ett levande lik då all färg försvinner på mig när det gör ont.

Tur var väl att det var någon väldigt nära, det var min storasyster Mariette som ville leta sig upp på gräddhyllan med tre av sina fem småfåglar. Ja, sen var ju Frasse med och tro det eller ej… han kissade inte på ett enda ställa hos oss igår, kors i taket!

Ja, så lite ostrukturerat var det nog allt och det klingar ju gott i tillvaron. Men när de väl åkte så vart det platt fall för mammarika igen och sen rörde jag mig inte så mycket mer den kvällen…

Nu är det sofftajm en stund för mammarika igen…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.