Sofiero slott

Älskar att stöta på Herr och Fru kantarell när jag är ute och letar efter dem. Idag stötte jag på de en helg korg full (mm, en liten hjälp av Outi såklart) som nu finns ute på min balkong. Nu är det bara det sura kvar, att rensa dem…

Version 2Tur att Outi ska fixa kvällsmat åt mina tre fina kids medan jag är i Helsingborg för att titta på Sting, min present från Annette som jag fick för länge, länge sedan. Då kan hon ju passa på att rensa lite när hon ändå är här ”mohahahahaha”

IMG_1769Inser att liten har blivit väldigt stor. Fick med Liam igår för att köpa lite kläder inför hösten och skolan. Tänk att han gick med på att köpa jeans, så som jag tycker att det är fint på han. Han vart riktigt nöjd själv och tyckets att de inte alls satt så illa trots korsetten.

IMG_1770Och idag fick jag och Thomas med han till frisören (efter massor av grin, gnissel och gnäll) och jösses så stilig och stor han blev. Det bästa av allt…. Liam blev faktiskt själv nöjd den här gången. Jag sa till han att han liknade sångaren i Volbeat i frisyren, kan ha varit det som gjorde att han fann sig i sin nya bättre frilla.

IMG_1768Har även fått leka lite med den här lilla idag, hon saknar Torpet och behöver göra sig av med energi… Vad gör man inte för sina små fyrbena älsklingar!!!

Blev inga bilder från Finland idag, då det strular med att få in de i mitt fotoprogram. Blir snart galen på detta, har förakt i flera dagar men lyckas inte med det… Inte heller Thomas… Fattar inte att de inte går in där når jag kan lägga in alla andra 30000 bilder, så ska just finlandsbilderna vägras komma in i programmet… Märkligt värre!

300px-Sofiero_FassadeMen nu är det i alla fall dags att lägga sig, för som sagt i morgon vill jag vara pigg inför konserten på Sofiero slott i Helsingborg!

Så mina vänner och alla andra, sov gott så ses vi här igen på torsdag!!!

ängel

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.