Sol & många ägg!

 

Urk inte en rolig natt men nu är jag vaken och på G igen. Sitter och väntar in mina ägg ska bli klara och då ska jag även ta mig en god lite frulle i hop med att jag läser dagens JP. Den är väl lika tunt som dasspapper idag med men det är ända lite sällskap och tidsfördriv.

alt

Dagens lista är lång men jag har stora förhoppningar att jag kommer hinna pricka av alla måsten och lite till, jag är kvinna och jag är effektiv som bara den! Väntar in min kära make som är ute på vift men fick nyss ett telefonsamtal om att han är på G snart, några stopp innan gräddhyllan är nådd.

Vädret är ju skit, om det ändå ska vara så här kan det väl ända komma lite vit snö då så att det ljusnar upp och blir vitt och fint. Det här gråa gör ju att man själv blir grå, inte undra på att man sover som en kratta och till råga på det så vaknar man aldrig till av detta mörkare… Nej, nu önskar jag snö och ljus även solen borde kunna titta till oss någon gång så den vet att vi finns. Ja, även så vi vet att solen finns kvar för nu börjar jag undra?!

alt

Näpp, nu ska jag gå och kolla till mina ägg om de blir något kokta. Hårda ska de bli och jag hoppas innerligt att de går lätta att skala idag!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.