Sol & Ullared!

Åh vad härligt att vakna upp till solen! Nu känns allt så mycket bättre hade till och med nästan glömt att jag skulle ta tre sprutor idag. Liam sov till nyss, helt otroligt klockan är nio det har inte hänt ofta. Fast det beror säkert på att han är lite febrig för han ser jätte trött ut ändå att han sovit så länge.

Jag somnade om efter att Thomas och Noel begav sig, vaknade sen efter åtta av ett mess där det stod att Norge kommer vinna mellisen. Hmm undra om de gör det jag hoppas verkligen på Sverige för det hade varit så kul. Sen blev jag så otroligt aven sjuk för Outi var även på väg till Ullared, tänk vad det hade varit kul att åka dit. Ska se om jag får in en liten resa dit snart för det hade varit toppen kul att titta till stället.

Nu ska jag och Liam äta en god frukost tillsammans för magarna börjar kurrar. Efter det ska Liam skriva ett brev till farmor och farfar för han ville göra det och även skicka upp en pärlplatta som han har gjort till dem. Kanske tar en titt ut i solen om Liam orkar vi får se.

Alla som har fru och småbarn vet att tennis hör till de lättare sakerna i livet.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.