Sol, det ger mer ork det…

Wow, vilken dag att vakna upp till!!

Solen skiner himlen är blå och då känner jag lika så… Helt underbart ute, har lapat sol medans barnen har lekt både på gården och nere vid fotbollsplan. Liam har klättrat högt upp i ett träd till min fasa och fasan gjorde sig hörd för rätt var det var kom det en stor sak fallande ner på marken.

Sprang fram men Liam reste sig innan jag hann fram och sa det inte gjorde så mycket ont och att han var en tuff kille. Jag sa att det var okej för killar att gråta så ville han det så tyckte jag han skulle göra det. Men Liam hävdade bestämt att han klarade av det och att magen inte gjorde så mycket ont. Jag, en orolig mor som jag är höll koll på Liam ett tag efter, vill ju inte vara med om några spräckta njurar eller annat konstigt i kroppen som kan ta skada av ett fall.

Noel, ja han är inte lika vågad som Liam så Noel höll sig mer på marken eller bara några centimeter från marken vilket kändes som en lättnad för mammarika som är lite orolig när det gäller de mer högre höjderna.

Jag, Liam och Noel tog även oss en promenad till förskolan och överlämnade en lite korg med en massa gotterier till alla goa pedagoger som träffar mina små godingar nästan dagligen. Det vart väldigt uppskattat och det är alltid kul att ge bort och göra någon glad och det är de väl värda alla på Jära gårds förskola!

Thomas for sin kos till Hindås för att stanna över natt på någon chefs utbildning, så jag och barnen är allena i kväll och i dag. Idag har vi tiggt till oss lite mat hos barnens mormor för det var länge sedan de träffade henne. Så vid 16 tiden åker vi dit och tillbringar en stund innan det åter blir kväll och dags att nana kudden.

Jag tror att jag kommer, eller jag hoppas att jag kommer sova gott i natt. För natten som har varit har inte varit kul. Somnade lite senare efter en härlig kväll men dock en otäck huvudvärk. vaknade sedan vid halv ett på natten av att Noel drömde och var ledsen så jag gick upp och tröstade Noel. Sen vart det omöjligt för mig att somna om, sist jag tittade på klockan var den strax efter 3. Men jag måste ha somnat efter det för sen vaknade jag vid 7 tiden av att det började röra sig här hemma. Men jag känner mig ändå pigg och det är väl ända för tur att solen tittar fram idag för det är nog det som räddar min dag.

Nu har vi ätit lunch och jag tog mig en kaffe på maten. Liam och Noel får vila sig lite efter maten och titta på tv efter att varit ute i nästan3 och en halv timme på förmiddagen, inte dumt det inte!

Sen efter kaffet ska jag sätta fart lite och göra lite nytta för det har jag inte hunnit med än efter att varit ute hela förmiddagen… Men det är ju inte någon risk att det springer iväg eller någon annan gör det för jag är ju själv hemma ;-)

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.