Soldyrkande pose…

Tänk så skönt att äntligen få börja arbeta igen och slippa denna soldyrkande pose…

DSC_0352

… eller försöker jag lura både mig själv och Er att jag tycker det är sorgligt med att allt är som vanligt igen. Jobb, skola, vakna tidigt, gå på promenad med hundarna och allt annat som är ett faktum?!

DSC_0270För visst var det rätt så gött, de där latmansmorgona  där i sängen på torpet. En sen frulle för att sedan vandra ner till badet och uppleva barnens och vänners för den delen också glädje över att få vatten över huvudet.

DSC_0219När det var som varmast och jag insåg att svampen höll på att torka bort vart jag ju en aningen orolig och önskade då att det kulle komma blöta droppar från skyn, men jag önskade inte att hela augusti skulle bli så blöt. Det är ju egentligen fortfarande sommar (så vart det när jag var liten, varmt och soligt) men nu känns det som om hösten klampade in med stora steg och tog bort både värmen och det torra…

DSC_0264I heelgen som var vart jag frösen, blev även blöt då jag med stora förhoppningar att det inte skulle regna just den här helgen när jag var i gruvan. Men ack så fel jag hade och ack så dum jag var som inte tog bättre kläder på mig.

Men jag har ju som sagt haft en himla härlig och bra semester, så därför sk jag inte deppa över att verkligheten har kommit tillbaks.

DSC_0034Jag har ju haft turen att vara fotograf på ett bröllop, vilket var mycket givande, lärorikt och kul. Så nu är jag peppad i höst att ta upp fotointresset lite mer igen och ge mig ut för att hitta härliga motiv som jag kan njuta av en dag som den här (ledig och regnig).

DSC_0225Men nu är det nog påriden att jag tar tag imagen, för i morgon är det nämligen ingen vanlig dag… För i morgon är det min finaste Liam 10-årsdag!!!!

HC 1

Den som förbjuder kärleken kommer att öka den.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.